ПИШЕТЕ НИ

Работно време:

Понеделник-Петък: 9-19 ч.
Събота и Неделя: 10 – 16 ч.

Телефон:

+359 883 566 804

+359 887 873 596

Социални мрежи:

За Нас

Защо създадохме  Ensophia Design?

Вярваме, че ние хората сме достигнали момента на пренасищане от продукцията за еднократно позлване. Стигнали сме до осъзнаването, че масовото производство не може да ни даде идентичност и неповторимост. Имаме нужда да имплементираме своите идеи за уникалност и стил във всеки аспект на нашия живот.

В една култура на бясно консуматорство, единственото, което има значение, е крайният продукт. Светът е пълен с неща, които не успяват да ни вдъхновят- неща, направени бързо и носещи единствено моментно удоволствие.

Виждаме обаче, че настъпва промяна. Промяна, в която вече не е важен само продуктът, но и процесът по създаването му. Важни са източниците на материалите, възможността тези продукти да се рециклират, да им се вдъхне нов живот или да бъдат преоткрити с различно предназначение.

Все повече хора търсят ръчно изработените в малки количества продукти, вместо направените по шаблон, достъпни за цял свят. Продукти, които свързват, които носят история, които ще издържат на времето, които имат бъдеще, които имат характер, и в които могат да вложат частица от себе си.

Създадохме Ensophia, за да подкрепим хората, които вървят по пътя на тази промяна. Във всичко, което създаваме, влагаме любов, време и внимание към създаване на идентичност и уникалност.

 

Нашите продукти са различни, интересни и никога скучни!

 

 

Персонализирани мебели

Всичко, което правим е персонализирано и специално за теб.
Имплементираме твоя стил и идентичност в нашите продукти и услуги.

Страхотно изживяване

Не обичаш да чакаш?
С нас ще получиш страхотно изживяване, докато продукта пристигне при теб. Разбира се, за да е пълно удоволствието, няма да разкрием нищо повече.

Качествени материали

Не правим компромис с материалите, които влагаме в нашите мебели. Използваме само висококачествен дървен матераиал, щадящи дървото бои и продукти. Всички рециклирани продукти са подложени на строг и внимателен процес по почистване, рекунструиране и заздравяване.

Разнообразие

Можете да изберете цвят, финиш, дърво, размер и висчко, което пожелаете за вашите мебели и аксесоари.

Ние правим мебелите специално за теб и искаме те да паснат идеално на твоя интериор.

Безплатна доставка

Ще доставим безплатно вашият продукт в София и с минимални разходи за останалите градове, без значение от стойността на поръчката.

 

Отстъпка от слдваща поръчка

Ако останеш доволен от нас и направиш следващи поръчки, гарантирано ще направим отстъпка за всяко следващо нещо, което избреш да направим за теб.

Услуги:

1

Изработка на мебели

Израотка на мебели по поръчка. Нашите мебели не са налини през цялото време. Изработваме ги специално за теб! Времето по изпълнение може да варира от един ден до един месец, в зависимост от големината и броя на поръчаните мебели.

2

Рестварация

Създаваме бъдеще за вашите мебели с минало. Реставрацията се извършва след предварително одобрен проект. Можеш да поръчаш единствено дизайн и да реставрираш сам своите мебели или да оставиш тази работа на нас.

3

Интериорен дизайн

Създаваме уникална обстановка на всякакъв вид интериорни пространства: апартаменти, къщи, офиси, заведения, каравани…

Можете да поръчате единствено проект за дизайн или да се погрижим за цялостното обзавеждане на вашето пространство.

Искате да научите повече?

Свържете се с нас