ПИШЕТЕ НИ

Работно време:

Понеделник-Петък: 9-19 ч.
Събота и Неделя: 10 – 16 ч.

Телефон:

+359 883 566 804

+359 887 873 596

Социални мрежи:

Винтидж интериор
юли 3, 2016 ensophiadesign
In статии
ensophia_vintage

Винтидж интериорът основно е ссвързан в създаването на чар и хармония между стари парчета. Добавяйки антики, колекционерски предмети, увехтели вещи, вие можете лесно да декорирате своя винтидж атмосвера у дома. Винтидж стилът е събирателно наименование на стил, пресъздаващ стара епоха.

ensophia_vintage_style

 

Основата при мебелите във винтидж интериора е, че се използват уникални мебели и аксесоари от определена ера или период в интериорния дизайн, включващ луксозни мебели и аксесоари. Тези предмети и мебели трябва да включват всички характерни за дадената ера детайли, да са създадени през дадения период или да са изкуствено създадени в наши дни. За да създадете винтидж интериор във вашия дом е достатъчно да обиколите и разгледате антикварните магазини и да изберете мебели и аксесоари от тях. Ако не можете да откриете такъв в своя град, то в днешно време много компании предлагат изкуствено състарени мебели.

 

ensophia_vintage_style

В декорирането на винтидж интериор има риск от създаване на хаос и трябва много да се внимава за това, да не превърнем дома си в музей на стари вещи. Трябва да подбираме мебелите и аксесоарите внимателно и със стил. Използвайте предмети от една стара епоха и никога не смесвайте с такива от друга.

vintage-home-decor-seating-chaise-lounge-living-room

Разбира се, можете да изпозлзвате винтидж предмети, като акцент, в един модерен интериор. Смесването на винтидж с модерно, осигурява допълнителен уют на помощението, стои стилно и определено се харесва на повечето хора.

Можете например да сложите един красив винтидж полилей от суров метал и да го съчетаете с метални винтидж столове за трапезарията. Сложете стар бюфет със чайник върху него, каничка за мляко или красив сервиз за чай от времето на вашата баба. Намерете стар диван или фотьойл за вашата спалня и го покрийте със стари драперии. До него поставете малка масичка със стар грамофон, кутия за бижута или огледало с орнаменти. Когато докорирате във винтидж стил, стените трябва да са боядисани в бяло или в друг много нежен и светъл цвят, за да изпъкват всички антични мебели и аксесоари.

bohemian-eclectic-interior-design-vintage-renewa

 

Използвайте своето усещане за баланс и хармония, бъдете търпеливи, за да изградите качествен детайл и аранжирайте своя винтидж дом с вкус и естетика.

Несъменено ретрото пак е на мода и не можем да отречем, че винтидж привкуса доставя едно незабравимо преживяване за уют и топлина, когато сме си у дома.

 

ensophia_vintage_style

Винтидж интериора включва различни постилове, които отразяват различна епоха или различна страна, от която произхожда. Някои от тях са: Шаби шик, индустриален дизайн, френски шик, арт деко, рустик и други.

Comments (0)

Отговор